Ontstaan

Pimp Caravans is ontstaan als een grap, Max was destijds vertegenwoordiger en ik student vastgoedmakelaar toen Corona in het land kwam, zaten we beiden noodgedwongen thuis, toch wilden we iets nuttigs doen en dachten verder… Kans om op vakantie te gaan in het buitenland was eigenlijk heel klein of bijna niet. 

Daarom hadden we bedacht om weer zoals vroeger met de caravan op vakantie te gaan, maar dan in eigen land. Alleen een caravan hadden we niet meer, dus zijn we opzoek gegaan naar een budgetvriendelijke caravan met als doel:  om te bouwen tot een werkelijk paleisje! 

Uiteindelijk hadden we er één gevonden in Dalfsen(Nederland), zo gezegd zo gedaan, wij 2 uur de auto in, op weg naar onze nieuwe sleurhut….. in de hoop dat deze caravan ons zal bevallen. 

Uiteindelijk hebben we deze gekocht en omgebouwd tot een werkelijk paleisje, daarna hebben wij zoveel positieve reacties gekregen van mensen dat we dachten dat hier wel een markt in was.. zo is het balletje gaan rollen en uiteindelijk is dit bijna een fulltime baan geworden.

Onze hobby is ons werk geworden, hoe leuk is dat?! 

Nijverheidsstraat 12-29, 2381 Weelde info@pimpcaravans.be +32 472 67 54 87